Roboțelul Binelui este adus la Alba Iulia de Crucea Roșie Română

- Actualitate - martie 26, 2024
Distribuie

Hai să transformăm deșeurile în Fapte Bune!

Crucea Roșie Română Filiala Alba lansează o campanie inovativă, unică în România, cu dublu rol: educarea cetățenilor pentru a colecta selectiv ambalajele de băuturi și creșterea implicării cetățenilor în susținerea proiectelor umanitare. Campania este susținută de companiile Star Transmission & Star Assembly, care vor dona o sumă de bani Crucii Roșii în schimbul fiecărui ambalaj reciclat, respectiv Envipco Romania, companie care a furnizat stațiile de reciclare.

În centrul campaniei se regăsește „Roboțelul Binelui”, un roboțel reciclator care are puterea de a transforma ambalajele din plastic, sticlă și aluminiu, care altfel ar fi devenit deșeuri, în fapte bune.

Vor exista trei puncte de colectare:

Alba Iulia – zona Casa de Cultură a Sindicatelor
Sebeș – zona Piață
Cugir – Pe Strada 21 Decembrie 1989, în parcarea UM Cugir.

Vă încurajăm să aduceți la aceste puncte sticle, PET-uri și doze de aluminiu (cu sau fără sigla SGR), iar pentru fiecare ambalaj Star Assembly și Star Transmission vor dona 1 euro Crucii Roșii Române Filiala Alba. Donațiile vor fi folosite ulterior pentru susținerea unor proiecte umanitare, educaționale, medicale, pentru campanii de mediu și de promovare a sănătății sau pentru pregătirea intervenției în caz de dezastre.

Toate ambalajele colectate în cadrul campaniei vor fi preluate și transportate în vederea reciclării, de către Asocierea RER Vest – RETIM.

Crucea Roșie Română – Filiala Alba #RoboțelulBinelui #reciclare #faptebune #umaniatate #mediu #sănătate #educație

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.