Despre noi

decembrie 13, 2019

Redacția albapesurse.ro


Redacția

Alba Iulia, str Regina Maria nr 5
Sebeș, str Decebal nr 9

Publisher

XON MEDIA SRL ; Cod Unic de Înregistrare. 34915253 ; Nr. Înmatriculare, J01/633/2015 ; EUID, ROONRC.J1/633/2015 ; Data înfiinţării, 2015..


Telefon: 0762433701
E-mail: redactie@albapesusre.ro


REDACȚIA

Iulian Brok , redactor șef – albapesurse.ro

Cosmin Cristea, redactor – zona Cugir

Doru Constantin, redactor șef – TV&Video

Nicoleta Gavruș , redactor zona Sebeș

Simion Căta, Manager & Publicitate

CINE SUNTEM?

Site-ul albapesurse.ro este un site de știri din județul Alba şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă.

Site-ul albapesurse.ro este 100% independent, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.

Site-ul albapesurse.ro va publica știri în colaborare cu Radio HIT FM Alba, Radio HIT FM din Apuseni și Platforma Media Alba.

CONŢINUT

Furnizăm conţinut în timp real, principiile de bază fiind: încredere, acurateţe, obiectivitate, exhaustivitate, rapiditate.

Conţinutul albapesurse.ro respectă regulile institutiilor de presă, dar pune un accent mai mare pe relevanţă. De exemplu, în ştiri vom introduce elemente legate de consecinţele unei decizii/acţiuni, vom încerca să desluşim raţiunile pentru care o declaraţie are caracter special şi este relevantă într-un anumit context. albapesurse.ro va posta ştiri, însă va aborda şi celelalte genuri jurnalistice, cum ar fi reportajul, documentarul, analiza, interviul, etc., cu scopul de a oferi o perspectivă completă asupra evenimentelor.

ECHIPA

Unul dintre principalele obiective ale albapesurse.ro a fost să avem o echipă de jurnalişti de presă generalistă, bazată pe nucleul de bază de ziarişti cu mare experienţă care lucrează de mulţi ani împreună.

Comments are closed.