Deputatul liberal Florin Roman, coordonator național pentru alegerile locale

- Actualitate - martie 26, 2024
Distribuie

Coaliția lui Nicu și Marcel nu funcționează în județul Alba, mai ales că primarul USR din Alba Iulia s-a mutat cu câțiva consilieri la PNL. În județul Alba traseismul politic are culoare galbenă… așa că:

„Am fost desemnat azi (26 martie 2024) de Biroul Politic National al PNL sa coordonez la nivel national alegerile locale, alături de alți doi liberali cu origini din Alba. Rareș Bogdan coordonează alegerile europarlamentare, iar Dan Motreanu, coordonează alegerile prezidențiale.

Primul mesaj către liberali este ca mergem peste tot separat cu excepția Bucureștiului și a municipiilor reședință de județ unde sunt primari USR în funcție. Deci ne batem cu toți inclusiv cu PSD! Sau mai ales cu PSD spun eu, la alegerile locale!

Au mai luat primari liberali și pe vremea lui Ponta și tot am câștigat alegerile prezidențiale! Așadar curaj, mobilizare, candidați valoroși și victoria va fi a noastră! Mulțumesc colegilor liberali din țară pentru încredere!

Cu bunul Dumnezeu înainte și cu PNL pentru o Românie europeană puternică!”, scrie pe facebook Florin Roman, deputat PNL de Alba.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.