Final de an școlar la Cugir

- Din Judet - iunie 19, 2023
Distribuie

Finalul anului școlar 2022-2023 a fost cel mai bun prilej pentru administrația publica locală din Cugir să premieze performanța. Astăzi, la Centrul Cultural Cugir a avut loc ,,Gala Performerilor”, eveniment dedicat elevilor și profesorilor cu rezultate la olimpiadele județene și naționale.

Anul acesta, ne mândrim cu 68 de olimpici și 30 de profesori care au contribuit în mod decisiv la clasarea orașului Cugir pe podiumul competițiilor școlare. Performerii au primit recunoștința si aprecierea comunității locale , fiind recompensați pentru rezultatele lor cu premii în bani, diplome și câte un „Catalog al Performerilor” oferite de către primarul Adrian Teban, viceprimarul Călin Furdui și directorului Centrului Cultural, Diane Dobrean.

Primarul Adrian Teban i-a felicitat pe tinerii cu rezultate meritorii: „Suntem mândri de rezultatele voastre obținute la competițiile școlare la care ați participat pe parcursul anului școlar și, mai mult decât atât, ne bucură faptul că avem tineri valoroși, dornici de cunoaștere, serioși și perseverenți. Vă apreciem o dată în plus pentru faptul că, în ciuda tuturor condițiilor în care s-a desfășurat procesul educativ ați rămas implicați și motivați astfel că eforturile voastre v-au plasat pe podiumul olimpiadelor naționale și județene.”

Felicitările edilului s-au îndreptat și către profesorii din Cugir: „Orașul Cugir se poate mândri cu performerii anului 2023 datorită dumneavoastră, celor care zi de zi transmiteți cunoaștere, inspirație, susținere și încurajare. Performanța unui dascăl are la bază motivații care izvorăsc din însăși vocația cu care ați fost înzestrați. Este motivul pentru care apreciem profesia dumneavoastră ca fiind una dintre cele mai onorabile și responsabile.”

În cadrul Galei Performerilor au fost premiați olimpicii și cei mai buni elevi din școală: rezultate și participări la etapă națională a olimpiadelor- 14 elevi cu rezultate de excelență, 10 elevi cei mai buni din școli, 17 premii la etapa județeană a olimpiadelor școlare, 23 de mențiuni la etapa județeană a olimpiadelor și 10 rezultate la Olimpiada sportului școlar: șah, atletism, fotbal.

Primăria Orașului Cugir

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.