Simularea examenului de Bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a la colegiul militar albaiulian

- Actualitate - martie 26, 2024
Distribuie

Pregătirea pentru examenele importante trebuie începută din timp și este nevoie de o abordare strategică și bine planificată. Din aceste considerente, elevii claselor a XI-a au susținut astăzi o simulare a examenului de Bacalaureat la matematică. Subiectele au fost întocmite de către profesorii de specialitate ai colegiului militar, pe structura celor propuse de Ministerul Educației.

Testarea de astăzi a fost un bun prilej pentru elevii claselor a XI-a de a identifica nivelul actual de pregătire, a-și realiza un plan de lucru corect în vederea abordării pe viitor a materiei, astfel încât să acopere toate subiectele relevante pentru examenul final și de a se acomoda cu atmosfera unui examen național.

„Simularea pe care am susținut-o astăzi este foarte importantă în verificarea nivelului nostru de cunoștințe la momentul actual. A fost un test accesibil, cu probleme de dificultăți variate, care verifică cunoștințele acumulate în acești trei ani. Este important ca examenul să fie echilibrat, să acopere diverse concepte și să ofere posibilitatea elevilor să-și demonstreze competențele matematice. Rezultatele examenului pot oferi o imagine clară asupra nivelului nostru de pregătire și pot fi folosite pentru a identifica nevoile și a ne îmbunătăți procesul de învățare”, a spus după testare elevul sergent Dragoș Nueleanu.

„Impresia mea după simularea de astăzi de la matematică este una bună. Nu a fost o simulare grea, dar nici ușoară pentru că a fost mult de scris. Exercițiile au acoperit materia celor trei ani de studiu, dar dacă pentru cei care s-au pregătit bine, a fost foarte ușor”, a spus elev sergent Alexandra Andrei. (comunicat)

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.