Peste 300 de copii în vizită la Stațiile de Tratare a Apei ale operatorului județean

- Administratie - aprilie 6, 2023
Distribuie

In perioada 27.03.2023-04.04.2023 Operatorul APA CTTA SA ALBA a continuat sa raspunda solicitarilor din partea grupurilor organizate de elevi, primindu-i cu drag sa ne viziteze compania in cadrul programelor educationale SAPTAMANA VERDE, SCOALA ALTFEL.

Am avut bucuria si ocazia să întâmpinăm cu plăcere peste 300 de elevi, ai scolilor: Avram Iancu, Seminarului Teologic Ortodox, Liceului sportiv din Alba Iulia, Soala gimnaziala Blandiana, împreună cu profesorii lor.

Specialistii nostri le-au explicat felul in care apa devine potabila, atat prin vizita Statiei de tratare a apei Sebesel cat si prin experimentele pe care le au vizionat in laboratorul de analize al statiei.

Apoi, urmand cursul firesc, au continuat cu vizita la Statia de epurare a apelor uzate din Alba Iulia, pentru ca ei sa inteleaga organizarea si functionarea acesteia, prin metoda biologica, bucurandu-i peste masura. Nu mare ne-a fost mirarea sa vedem ca cei mici inteleg, poate mai bine decat cei mari, importanta protejarii naturii si a mediului inconjurator, prin epurarea apei uzate, fiind real interesati de felul in care aceasta functioneaza.

Continuam sa le multumim ca ne viziteaza si ca manifesta un interes care noua ne da speranta , avand increderea ca de la cei mici ne putem schimba si noi, adultii.

SC APA CTTA SA Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.