De Ziua Mondială a Apei, directorul Apa CTTA Alba și-a călcat pe inimă și a gustat dintr-un pahar de apă plată

- Din Judet - martie 22, 2023
Distribuie

Neobișnuit cu apa, directorul SC Apa CTTA Alba SA, Ștefan Bardan pe numele său, a trecut cu bine peste această zi: a luat o gură de apă și a înghițit-o. Dar nu oricum, ci la o întâlnire cu colegul din vechiul, sinistrul PDL, baronul Mircea Hava, un alt personaj certat cu apa.

„E-adevărat, m-am întâlnit cu Mircea Hava și i-am ținut isonul, măcar acum, de ziua apei… Inițial, m-am speriat, că mi-a trimis Hava un SMS cu „H₂O” și nu am știut ce glumă ciudată e asta… Da, recunosc, m-am întâlnit apoi cu Hava și am ciocnit un pahar. Se știe că Mircea nu pune apă nici în șpriț. M-am ținut cu mâna de nas și am băut puțină apă dintr-o sticlă de Perrier, adusă de la Vergèze, Franța”, a recunoscut fostul deputat de Alba și fostul prefect… Ștefan Bardan.

Ștefan Bardan a mai spus că, astăzi, albaiulienii nu au de ce să fie nemulțumiți. SC Apa CTTA Alba SA o duce bine, chiar foarte bine: miercuri, 22 martie 2023, de Ziua Mondială a Apei, s-au dat prime la Apa CTTA: 20.000 de lei la cei din Consiliul de Administrație, 10.000 pentru șefii de servicii și pentru ingineri-subingineri, 5.000 la neamurile din funcțiile mărunte, nepoți, veri și amante. Directorul general a primit o primă specială, nu zicem ce… că e „cado”!

Concluzia aparține lui Ștefan Bardan: „La ce prețuri s-a ajuns în 2023, le recomand clienților companiei noastre să fie mai atenți la risipa apei noastre cea de toate zilele… pentru că, nu-i așa?, resursele de apă sunt limitate, totuși. Nu ne putem bate joc…”.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.