Măsuri de ordine asigurate de jandarmii din Alba la acest sfârșit de săptămână

- Actualitate - martie 1, 2024
Distribuie

Jandarmii din Alba vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică la evenimentele desfășurate în acest sfârșit de săptămână pe raza județului

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică la meciul de volei dintre CSM Volei Alba Blaj și CS Știința Bacău de la Blaj și la evenimentul cultural artistic înmormântarea Fărșangului de la Rimetea.

Recomandăm participanților la aceste manifestări să respecte măsurile dispuse de organizatori, iar dacă observă persoane care manifestă un comportament antisocial să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine publică.

De asemenea, în această perioadă vom avea în atenție și zonele montane din județul nostru precum Șugag, Arieșeni și Roșia Montană, unde jandarmii vor fi prezenți prin acțiuni de patrulare în stațiunile turistice pentru a putea fi asigurată intervenţia punctuală în cazul apariției unor situații nedorite.

În cazul în care sunteți martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, solicitați ajutorul jandarmilor aflați în dispozitiv sau apelați numărul unic de urgenţă 112.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.