Corneliu Mureșan la aniversarea de 50 de ani a CS Unirea Alba Iulia

- Actualitate - mai 8, 2024
Distribuie

Cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia, am dorit să exprim recunoștința față de toți cei implicați în dezvoltarea acestui club sportiv emblematic al județului Alba.

La evenimentul aniversar, ne-am bucurat de prezența a peste 150 de sportivi și antrenori, care au făcut sau fac cinste județului prin performanțele lor. O parte dintre aceștia reprezintă modele pentru generațiile viitoare. Mulțumesc pentru prezență vicepreședintelui Agenției Naționale pentru Sport, Thomas Răzvan Moldovan, care a remarcat evoluția bună a clubului, dar și vicepreședintelui Comisiei pentru Sport din Parlamentul European, Victor Negrescu, care a prezentat programele de finanțare destinate sportului de performanță. Pentru aprofundarea acestui subiect, va fi organizată o vizită de lucru la Bruxelles cu o delegație din cadrul clubului.

În spatele fiecărui succes sportiv stau multe sacrificii, nenumărate ore de muncă și renunțări. Mulțumesc fiecărui sportiv, antrenor și angajat al CS Unirea Alba Iulia care a muncit pentru a scrie această frumoasă carte, de 50 de ani. Peste 7.000 de medalii au fost obținute și peste 10.000 de tineri s-au format aici, nu doar ca sportivi, ci și ca oameni. Sportul formează adevărate caractere. Mulțumesc foștilor directori ai clubului, prezenți la eveniment: Nistor Nicolae, Anghel Marius, Liviu Coacăză și Daniela Moșneag, dar și celorlalți foști conducători.

Sunt convins că performanța pe care am realizat-o, alături de echipa CS Unirea Alba Iulia, se poate transpune și în administrația județeană, cu aceeași bună credință și folosind aceleași principii solide. Vreau o sală polivalentă în Alba Iulia, un stadion modern, proiecte serioase în domeniul sportiv.

Vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni!

Corneliu Mureșan, candidatul PSD pentru conducerea CJ Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.