Alba Iulia: Proiectul Micul Actor de la Teatrul Prichindel la final

- Actualitate - mai 8, 2024
Distribuie

Programul Teatrului de Păpuși „Prichindel” – WORKSHOP PRICHINDEL, proiectul Micul actor, a ajuns la final. Anul acesta au fost susținute două ateliere:

Arta actorului, coordonat de actrițele Viorica Boda și Teodora Popa, secondate pe parte coregrafică de actorul Tudor Cristian Popa;
Arta animației, coordonat de actorii Laura și Adam Boboc.

„Așadar, dragi părinți, bunici și prieteni, vă așteptăm joi, 9 mai 2024, la Sala 67 a Teatrului de Păpuși „Prichindel”, ca să îi susțineți și să-i aplaudați pe micii noștri actori. Fiecare grupă va prezenta un spectacol, care va conține momente din ceea ce au învățat pe parcursul celor trei luni de atelier. Cursanții sunt nerăbdători să arate ce au deprins în tot acest timp, de la mânuire la interpretare, de la mersul scenic la dicție, de la stăpânirea emoțiilor la transmiterea de emoții”, ne anunță Cristina Smadea, secretarul literar al teatrului albaiulian de păpuși.

Programul de desfășurare este următorul:

ora 17:00 – grupa Arta animației prezintă spectacolul „Micul marionetist”;
ora 18:00 – grupa Arta actorului prezintă spectacolul „Micul prinț”, după Antoine de Saint-Exupéry, adaptare scenică Viorica Boda și Teodora Popa.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.