Victor Negrescu la Cupru Min Abrud: În ciuda problemelor economice ale companiei, am găsit soluții pentru a păstra veniturile și beneficiile angajaților intacte

- Administratie - ianuarie 30, 2024
Distribuie

Cupru Min S.A. Abrud este o companie fanion pentru economia românească și una cheie pentru interesul național al României. Totodată, atunci când vorbim despre Cupru Min, ne referim și la sute de angajați, mii de destine și la zona extraordinară a Munților Apuseni.

În ciuda problemelor economice ale companiei înregistrate anul trecut din cauza managementului deficitar, cu sprijinul premierului Marcel Ciolacu și a ministrului Radu Oprea, am găsit soluții pentru a păstra veniturile și beneficiile angajaților intacte deoarece ei nu sunt de vină cu nimic.

Am discutat direct cu salariații și reprezentanții sindicali împreună cu secretarul de stat de la Ministerul Economie, Lucian Rus, despre ce putem face împreună pentru companie și oameni.

Nu voi fi cel mai popular om din politica județeană, pentru că sunt ghidat doar de interesul de a-i servi pe cetățeni, dar susțin cu tărie că această companie trebuie depolitizată. În acest context am solicitat colegilor mei din guvern să verifice angajările și contractele de prestări servicii și să sesizeze organele abilitate cu privire la problemele care mi-au fost semnalate de oameni, pentru că bogăția județului Alba și a României trebuie protejată.

Victor Negrescu, președintele PSD Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.