Primarul Gabriel Pleșa se laudă cu autorizațiile de construcție, dar uită de promisiunile edilitare făcute în 2020

- Actualitate - ianuarie 29, 2024
Distribuie

Devenit de un haos rutier greu de acceptat în ultimul an datorită lucrărilor de așa-zisă mobilitate urbană, Municipiul Alba Iulia este lăudat de primarul Gabriel Pleșa care vede o dezvoltare fără precedent.

Primarul USR (care nu a trecut încă la PNL) uită de ștrandul public lăsat să se distrugă, uită de teatrul promis, uită de sala polivalentă (necesară oricărui oraș care se vrea important), uită de tramvaiul numit iluzie, uită multe… poate un parc de distracții pentru a ține turșitii mai mult de 3-4 ore în Alba Iulia.

Până una alta, Gabriel Pleșa se laudă cu proiectele semnate pe vremea baronului Mircea Hava, la care se adaugă câteva idei care au căpătat contur după 2020.

Iată ce scrie pe facebook primarul Gabriel Pleșa:

„Faptul că Alba Iulia se dezvoltă se vede cu ochiul liber, fără a fi nevoie de a verifica înainte statisticile. Din octombrie 2020 și până în prezent, municipiul nostru a atras fonduri nerambursabile în valoare de 98 milioane de euro, iar pentru alte 25 milioane de euro există proiecte depuse și aflate în evaluare. Este rezultatul muncii echipei din Primărie și a viziunii de dezvoltare a municipiului Alba Iulia.

Ultimele cifre reconfirmă asta. Nimic nu este mai relevant decât sectorul construcțiilor, care generează în economia locală, pe orizontală și verticală, DEZVOLTARE. Iar în Alba Iulia se construiește. O arată cele 2.063 certificate de urbanism emise în 2023, dar mai ales cele 761 de autorizații de construire. De asemenea, în cursul anului trecut au fost aprobate 25 de P.U.Z.-uri, 22 de P.U.D.-uri și au fost emise 31 avize de oportunitate.

Poate că aceste numere nu ar spune nimic la prima vedere, dar comparându-le cu alte municipii importante, din Alba sau din afara județului nostru, vedem că Alba Iulia stă nu bine, ci foarte bine”.

AlbaIulia #dezvoltare

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.