Victor Negrescu desemnat Coordonator Județean al PSD Alba cu scopul de a revitaliza partidul

- Administratie - noiembrie 7, 2023
Distribuie

În urma deciziei Consiliului Politic Național al Partidului Social Democrat (PSD), Victor Negrescu a fost numit în funcția de Coordonator Județean al PSD Alba, în calitate de Vicepreședinte Regional. Această mișcare are ca obiectiv principal revigorarea PSD în județul Alba prin coordonarea activității politice și elaborarea unor proiecte de dezvoltare pentru comunitate.

Victor Negrescu și echipa sa de primari și lideri locali iau asupra lor responsabilitatea de a reconstrui încrederea cetățenilor dezamăgiți de politica locală și de a oferi o alternativă solidă. Acest demers este bazat pe responsabilitate, unitate și colaborare eficientă pentru a contribui la progresul județului Alba.

Prin această numire, PSD Alba își propune să devină un actor politic relevant și să demonstreze că este o forță care luptă pentru binele comunității. Victor Negrescu a exprimat recunoștința sa față de colegii din partid pentru încrederea acordată și abordează această nouă etapă cu seriozitate și determinare.

Service camioane
Comments are closed.