CS Unirea Alba Iulia – două medalii de aur și una de argint, la Campionatele Naționale de 10 kilometri Marș

- Din Judet - noiembrie 8, 2023
Distribuie

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia a obținut medalia de aur la proba pe echipe a Campionatelor Naționale de 10 kilometri Marș, desfășurate în 4 noiembrie 2023 la București. CS Unirea Alba Iulia a reușit această performanță datorită rezultatelor individuale ale celor trei sportive participante. 

În fruntea clasamentului la categoria senioare s-a situat Ana Rodean, reprezentanta CS Unirea Alba Iulia, care a obținut locul 1 cu timpii 47:55. Performanța ei a fost completată de colega sa, Mihaela Popa (fostă Acatrinei), care a terminat cursa cu timpii 48:13, ocupând astfel locul secund. Georgiana Jid, cealaltă sportivă a clubului nostru, a reușit să se claseze pe poziția 9 în clasament.

Astfel, în total, CS Unirea Alba Iulia obținut 3 medalii, dintre care una de aur în proba pe echipe, respectiv alte două, de aur și argint, la individual. Aceasta a fost ultima competiție atletică a anului.

Antrenorul atletelor noastre, Gabriel Avram, a subliniat că rezultatele de excepție obținute de Ana Rodean și Mihaela Popa nu sunt întâmplătoare. Acestea s-au clasat pe primele două locuri la toate Campionatele Naționale la care au participat, demonstrând astfel talentul și determinarea lor în domeniul marșului.

„Reușita CS Unirea Alba Iulia la Campionatele Naționale de 10 kilometri Marș este o confirmare a valorii și pregătirii sportivelor noastre. Performanța lor exemplară a adus clubului nostru medalia de aur la proba pe echipe, fapt ce ne onorează și ne motivează să continuăm să susținem și să dezvoltăm atletismul în Alba Iulia”, a transmis antrenorul Gabriel Avram.

„Această performanță remarcabilă demonstrează că efortul, disciplina și pasiunea pentru sport pot duce la rezultate extraordinare. CS Unirea Alba Iulia este un exemplu de succes în domeniul sportului și un motiv de mândrie pentru comunitatea noastră”, a transmis Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia.

Felicitări sportivelor Ana Rodean, Mihaela Popa și Georgiana Jid pentru rezultatele obținute și antrenorului Gabriel Avram pentru munca și dedicarea sa în pregătirea acestor atlete!

Service camioane
Comments are closed.