Masaj de relaxare pentru Văcuțele Viitorului. Fermier din Brașov investește 2 milioane de euro în tehnologie de ultimă generație

- Nationale - noiembrie 7, 2023
Distribuie

Un fermier din Brașov a făcut o investiție impresionantă de aproape 2 milioane de euro în digitalizarea unei ferme, revoluționând modul în care îngrijește aproximativ 500 de vaci. Acest pas spre viitor în creșterea animalelor implică utilizarea tehnologiei de ultimă generație pentru a maximiza producția de lapte și pentru a asigura un nivel înalt de confort pentru animale.

Bovinele din ferma sa sunt acum îngrijite cu ajutorul roboților specializați care efectuează procesul de mulgere automată, eliminând nevoia de intervenție umană în această activitate. Alimentarea animalelor a fost, de asemenea, modernizată prin utilizarea dispozitivelor inteligente care distribuie hrana în mod eficient și monitorizează consumul fiecărei vaci.

Un aspect inovator al acestei ferme este și utilizarea unui aparat special pentru masaj de relaxare, menit să ofere animalelor o experiență mai confortabilă. Aceste inovații tehnologice au fost deja pe deplin implementate și au dus la o creștere semnificativă a producției de lapte – cu 10%, potrivit proprietarului fermei.

The post Masaj de relaxare pentru Văcuțele Viitorului. Fermier din Brașov investește 2 milioane de euro în tehnologie de ultimă generație first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.

Service camioane
Comments are closed.