Viceprimarul Emil Antoniu Popescu: Episodul de pe strada Turnătoriei e o rușine!

- Actualitate - martie 17, 2024
Distribuie

Albaiulienii au tot dreptul să taxeze problemele apărute la lucrările care se desfășoară în oraș. Episodul de pe strada Turnătoriei, spre exemplu, e o rușine!

Ieri, la fel ca mulți dintre voi, am trăit un sentiment profund de revoltă la vederea imaginilor din Bărăbanț, acolo unde o firmă a găsit potrivit să toarne asfalt în timp ce afară ploua.

Chiar dacă lucrarea nu a fost recepționată și va fi refăcută, rămâne în discuție felul în care cineva își permite să facă astfel de experimente și să aducă o ofensă bunului simț.

Încă de la începutul mandatului meu de viceprimar, am încurajat albaiulienii, prin mesajele publice pe care le-am transmis, să semnaleze problemele apărute pe șantierele din oraș. Și, de fiecare dată, acolo unde a fost cazul, am aplicat legea: fie că am amendat, fie că am solicitat, ferm, îndreptarea lucrului făcut de mântuială.

Consider oricare dintre aceste demersuri ca fiind îndeplinirea sarcinilor de serviciu, o dovadă de respect față de funcția mea din administrație, față de cetățeni și de banii orașului.

Am spus, dintotdeauna, că o lucrare de anvergură mai mare sau mai mică presupune și deranj. Inclusiv pentru mine. Dar nu pot fi de acord cu jumătățile de măsură ori cu sfidarea cetățeanului.

Felicit albaiulienii care, atunci când au existat probleme, au dat dovadă de spririt civic și și-au făcut publice nemulțumirile. Orașul e al oamenilor, înainte de orice. Chiar și de politică!

Emil Antoniu Popescu, viceprimar al Municipiului Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.