Răspunsul Primăriei Alba Iulia după ce au apărut imaginile cu asfaltul turnat pe ploaie

- Actualitate - martie 13, 2024
Distribuie

Referitor la imaginile apărute în mediul online, legate de turnarea asfaltului, pe strada Turnătoriei, în condiții de ploaie, facem următoarele precizări:

Ieri, 12.03, constructorul ne-a informat că astăzi, miercuri, dacă vor permite condițiile meteo, vor începe așternerea stratului de uzură de asfalt, pe strada Turnătoriei. În această dimineață, în jurul orei 9.00, în urma discuției telefonice pe care dl viceprimar Marius Filimon a avut-o cu șeful de șantier al constructorului, aceștia ne-au informat că au comandat 5 mașini de asfalt la primele ore ale dimineții, fiindcă prognoza meteo indica ploaie doar după ora 13, asflat pe care îl vor turna pe răspunderea lor, chiar dacă reprezentanții primăriei și dirigintele de șantier le-au solicitat să nu facă acest lucru.

După finalizarea lucrărilor s-a întocmit notă de neconformitate, avizată de către dirigintele de șantier, și a fost solicitată prezența în teren a laboratorului, pentru a ridica probe (conform normativelor tehnice). Asfaltul așternut astăzi va fi înlăturat, în funcție de rezultatele probelor, TOTAL sau PARȚIAL, pe cheltuiala constructorului, care oferă și garanția de 5 ani, de la recepționarea lucrărilor.

Primăria Municipiului Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.