Bucuria de a avea alături un prieten… Fiul risipitor se întoarce la partid

- Actualitate - martie 17, 2024
qrf
Distribuie

Bucuria de a avea alături un prieten nu poate fi egalată de nimic, cu atât mai mult cu cât realizează temelia unui proiect politic la care țin foarte mult: unirea formațiunilor de centru-dreapta. Îți mulțumesc, Milule!

De astăzi, Clement Negruț împreună cu o bună parte din colegii de la PMP fac parte din marea familie de centru-dreapta a PNL-ului.
Clement Negruț este un om politic și de administrație valoros, care a adus plus valoare județului Alba.

Partidul Național Liberal are în vedere, printre altele, dezvoltarea economică a Munților Apuseni, o zonă în care resursele minerale trebuie să revină în atenția noastră, să dezvoltăm sustenabil exploatarea de acum, dar să gândim și o strategie viitoare în domeniu, în concordanță cu normele și valorile europene. Din această perspectivă, inginerul Clement Negruț este un avantaj pentru noi.

Nu pot decât să fiu mulțumit că ne strângem împreună toți cei care credem în valorile care ne definesc pe noi românii: credința creștină, patriotismul luminat, familia tradițională, respectul față de istoria noastră și viitorul nostru, pentru a sluji oamenilor din județul Alba.

Ion Dumitrel, președintele PNL Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.