Trei generații de actori ai Grupului Skepsis s-au reunit pe scenă la Alba Iulia

- Din Judet - mai 10, 2023
Distribuie

350 de spectatori au aplaudat GENERATII cu Skepsis la Casa de Cultura a Studentilor Alba Iulia!

Primul spectacol din cadrul evenimentului aniversar, intitulat în mod deloc întâmplător GENERAȚII, a avut loc marți, 9 mai 2023, ora 18.00. Au păşit, pe scenă, rând pe rând, trei generaţii de tineri care activează în prezent în cadrul trupei, prezentând trei episoade dramatice originale, prezentate în premieră.

Spectacolul a fost prezentat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2023 – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis formează tineri actori, dezvoltă colaborări artistice cu artişti din ţară şi din străinătate, pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Multumim pentru sustinere partenerilor: Primăria Municipiului Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Fundaţia „Inter-Art” Aiud, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia. (comunicat Skepsis)

Foto: Cosmin Szekely

Service camioane
Comments are closed.