5 medalii pentru sportivii CS Unirea Alba Iulia la Campionatul European de Powerlifting

- Din Judet - mai 10, 2023
Distribuie

Delegația CS Unirea Alba Iulia, condusă către președintele Federației Române de Powerlifting, antrenor Ovidiu Pănăzan, a obținut performanțe extraordinare la Campionatul European, desfășurat în perioada 1-7 mai în Danemarca, la Thisted.

În total, sportivii noștri au obținut 5 medalii, dintre care una de aur, trei de argint și una de bronz.

Prima medalie, de aur, a fost obținută de către sportiva noastră Bianca Todorescu (juniori II – 14-18 ani) la împins din culcat. Ea a participat la categoria de greutate 52 de kilograme și a împins 85 de kilograme. Bianca Todorescu a obținut rezultate foarte bune și la celelalte categorii de concurs, clasându-se pe locurile 4 la genuflexiuni, îndreptări și total.

Următoarele medalii, două de argint și una de bronz, au fost câștigate de către sportiva CS Unirea Alba Iulia, Alexandra Cazacu (juniori I – 19-23 de ani). Ea a participat la categoria de greutate 57 de kilograme, rezultatele sale fiind următoarele: genuflexiuni-150 kg-medalie de argint; împins culcat-57,5 kg-locul 4; îndreptări-142,5 kg-medalie de argint; total-350 de kilograme-medalie de bronz.

Ultima medalie a CS Unirea Alba Iulia, dar cu siguranță nu cea din urmă, a fost adjudecată, la seniori, de către sportivul Andrei Irimie, care s-a clasat pe locul 2 la proba împins din culcat, devenind astfel vicecampion european. Acesta a concurat la categoria de greutate 83 de kilograme și a împins 250 de kilograme. Andrei Irimie își reconfirmă, astfel, forma sportivă extrem de bună. Anul trecut acesta a obținut medalii de aur la Campionatul Mondial și la Campionatul European. Și de această dată Andrei Irimie a fost foarte aproape de medalia de aur.

În ultima zi a competiției a concurat sportivul nostru Daniel Ordean, la categoria de greutate + 120 de kilograme (categoria supergrea), acesta obținând două clasări în primele 6 locuri și rezultate foarte bune.

În spatele acestor performanțe extraordinare stă antrenorul CS Unirea Alba Iulia, Ovidiu Pănăzan (președinte FRP): ”Mulțumesc, în mod direct, doamnei director a CS Unirea Alba Iulia, Daniela Moșneag, pentru sprijinirea și încurajarea sportivilor secției de powerlifting”.

La rândul ei, Daniela Moșneag, director al clubului sportiv, transmite felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor și mult succes la viitoarele competiții.

CS Unirea Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.