Investiții în educație la Ocna Mureș

- Administratie - mai 10, 2023
sdr
Distribuie

Veștile bune despre investiții continuă să sosească la Ocna Mureș. De această dată vorbim despre investiții în educație.

Ieri, 9 mai 2023 au fost publicate listele cu proiectele aprobate și finanțate prin PNRR din cadrul apelurilor „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe” și „Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor” pentru care orașul Ocna Mureș a avut depus câte un proiect: „DOTARE SMARTLAB LICEUL TEORETIC PETRU MAIOR OCNA MUREȘ” și „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN ORAȘUL OCNA MUREȘ”.

Proiectul „DOTARE SMARTLAB LICEUL TEORETIC PETRU MAIOR OCNA MUREȘ” a fost depus de către Liceul Teoretic „Petru Maior” și are o valoare de 351.203 lei, iar proiectul „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN ORAȘUL OCNA MUREȘ” a fost depus de către Primăria orașului Ocna Mureș și are o valoare de 3.187.383 lei. Ambele proiecte au fost aprobate spre finanțare.

Prin cele două proiecte se realizează o dotare corespunzătoare a tuturor școlilor din orașul Ocna Mureș (mobilier, mobilier specific învățământului preșcolar, table interactive, material didactic general și specific, inclusiv echipare completă de laboratoare – informatică, biologie -, ateliere practică tehnologică etc).

Finanțarea este asigurată prin PNRR în procent de 100%.

Primăria Orașului Ocna Mureș

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.