Sportivii militari albaiulieni într-o excursie în județele Brașov și Prahova

- Actualitate - martie 11, 2024
Distribuie

Aproape 50 de elevi care fac parte din loturile sportive ale colegiului s-au bucurat în weekend de o excursie în județul Brașov. Pe lista elevilor s-au aflat cele mai importante obiective turistice din județ, aceștia poposind la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus, Castelul Cantacuzino de la Bușteni, Castelul Peleș de la Sinaia, în stațiunea montană Predeal, la Cetatea Râșnov și la Biserica Neagră din Brașov.

Excursia s-a dorit a fi una interactivă, distractivă și educativă. Pe lângă faptul că elevii au socializat, având posibilitatea de a se cunoaște mai bine și de a dezvolta unitatea colectivului, aceștia au dobândit și informații din punct de vedere istoric și geografic.

Profitând de cele două zile libere, elevii s-au bucurat de natură și de frumusețea obiectivelor turistice vizitate, s-au relaxat și au creat amintiri noi împreună ceea ce le va dezvolta pe viitor spiritul de echipă, atât de necesar în timpul competițiilor sportive.

Pe durata excursiei, elevii au fost însoțiți în excursie de doamnele profesoare de educație fizică Felicia Vancea și Geanina Ilie și domnul locotenent Cătălin Bobar.

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.