Sfatul Înțelepților de la Ciugud

- Administratie - martie 20, 2024
Distribuie

„SFATUL ÎNȚELEPȚILOR” – ascultăm sfatul celor cu tâmplele ninse!

Colegii noștri s-au întâlnit cu seniorii din satele Comunei Ciugud, discutând proiectele și problemele comunității. Cu această ocazie, primarul Gheorghe Damian și viceprimarul Liliana Oargă le-au lansat seniorilor propunerea de a deveni un „sfat al înțelepților” pentru colegii din administrația locală.

Iată ce a spus, la finalul întâlnirii, primarul Gheorghe Damian: „Am vorbit împreună despre proiectele din #comUNITATE, am primit sugestii și chiar m-au dojenit pentru că pandemia a răcit puțin interacțiune umană dintre noi. Mi-am plecat capul și, mulțumindu-le pentru vorbele și povețele înțelepte pe care mi le-au oferit, le-am propus să fie SFATUL ÎNȚELEPȚILOR. În fiecare lună, eu și colegii mei ne propunem să ne consultăm cu acest sfat al înțelepților, respectiv cu seniorii care frecventează Centrul Seniorilor Ciugud. Aici este locul unde ne arătăm grija și respectul pentru bunicii noștri”.

(Cu fonduri europene, vechiul sediu al Primăriei Ciugud a primit o nouă viață. Administrația locală a amenajat astfel „Centrul Seniorilor”, un loc unde vârstnicii din comunitate se pot întâlni, pot participa la diferite activități, pot primi consiliere și pot urma gratuit diferite proceduri de recuperare medicală).

Primăria Comunei Ciugud

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.