Ciugud: Cuvintele cu care primarul Gheorghe Damian descrie comuna pe care o conduce

- Administratie - martie 19, 2024
Distribuie

Originar din Daia Română, primarul comunei Ciugud laudă comunitatea pe care o conduce de 5-6 mandate:

„M-a întrebat recent cineva cum aș descrie într-un cuvânt comuna Ciugud. Recunosc că m-a pus în dificultate pentru că îmi veneau în cap o multitudine de cuvinte. Același sentiment cred că îl trăiește fiecare dintre noi, cei care considerăm Comuna Ciugud și satele ei ACASĂ și care iubim aceste locuri cu toată ființa noastră. Ciugud înseamnă RĂDĂCINI.

Ciugud reprezintă FAMILIA pe care cu toții ne-am întemeiat-o. La Ciugud sunt prietenii și cei dragi. Ciugud este în ADN-ul nostru și este un loc de care te îndrăgostești pentru totdeauna.

Fie că ne-am născut aici, ne-am îndrăgostit aici sau ne-am mutat aici, cu toții cred că ne dorim să îmbătrânim la Ciugud și să ne lăsăm amprenta în viața acestei minunate comunități.

Am înțeles că, într-un singur cuvânt, Ciugud este #comUNITATE, un loc care înflorește în fiecare zi datorită vouă, oamenii frumoși care trăiesc aici. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce faceți, zi de zi, pentru Ciugud și pentru că mi-ați oferit o adevărată binecuvântare: să fiu primarul vostru.

Pentru mine, Ciugud sunteți voi și Ciugud este cea mai frumoasă #comUNITATE din România!”, scrie pe facebook Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud.

În lunga sa carieră administrativă, Gheorghe Damian a fost primar din partea PNȚCD, PSD, dar mai nou este independent susținut de PNL Alba.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.