Rectorul Daniel Breaz a fost băgat pe teren în meciul CSU Alba Iulia – Sănătatea Cluj, dar fără să atingă mingea

- Din Judet - mai 11, 2023
Distribuie

În vârstă de 48 de ani, actualul rector al Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, a jucat în Liga 3, intrând în minutul 90+2 al meciului CSU Alba Iulia – Sănătatea Cluj 1-0. Daniel Breaz a intrat după ce gazdele au deschis scorul, însă nu a reușit să atingă balonul.

Daniel Breaz a fost ministru al Culturii și interimar al Educației în guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă.

Iată ce scrie rectorul Daniel Breaz pe facebook după meciul CSU Alba Iulia – Sănătatea Cluj 1-0:

„M-a bucurat sa văd interesul deosebit manifestat de către mass-media locală si națională față de meciul CS Universitatea Alba Iulia – Sănătatea Cluj și faptul că participarea mea, în calitate de jucător, la un astfel de eveniment sportiv s-a aflat pe radarul publicului interesat de fotbal.

Îi asigur, pe toti cei curioși, că nu urmăresc o reconversie profesională 😊 Departe de mine gândul de a mă erija în jucător de fotbal. Sunt doar un promotor al celui mai popular sport din România și, în speță, al echipei CSU Alba Iulia, ca vector de imagine pentru UAB.

Fotbalul, sportul în general, are un potențial extraordinar care nu trebuie ignorat. Sportul înglobează valori ce nu trebuie neglijate. Presupune efort constant, fairplay, unitate, solidaritate, respectul față de reguli, justiție, succes. Fotbalul este o societate în miniatură, cu numeroase valențe colective și educative, ce trebuie încurajate.

Îi felicit pe mai tinerii mei colegi 😊 pentru rezultatele obținute în ultimii ani!” (Daniel Breaz, rectorul UAB)

Foto: Meciul de fotbal ACS Nicolae Linca Cergău cu CS Universitatea Alba Iulia, scor 1-3, din ziua de 3 noiembrie 2019

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.