Alba: Bărbat de 32 de ani din Vâlcea arestat după ce a ridicat de la o firmă de curierat un pachet cu 400 de grame de cocaină

- Din Judet - mai 11, 2023
Distribuie

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Astfel, la data de 9 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au depistat, în flagrant delict, un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în momentul în care s-ar fi prezentat pentru a ridica un colet, în care se aflau 400 de grame de cocaină, de la o firmă de curierat din județul Alba.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale, prevăzute de Codul de Procedură Penală precum și de prezumția de nevinovăție.

IPJ Alba

Service camioane
Comments are closed.