PNL reacționează, după mai multe contre primite din partea USR: “Trăiască alianța USR-PSD din județul Alba!”

- Politice - martie 4, 2021
Distribuie

După mai multe săptămâni de contre între USR și PLUS, apoi între USR și un PNL fără reacții, în această dimineață pare că paharul s-a umplut. Secretarul general al PNL Alba, Marius Hațegan a postat pe contul său de socializare un mesaj scurt, dar plin de ironie la adresa actualilor colegi de coaliție, pe care îi acuză mai voalat că sunt de fapt în alianță cu PSD, nu cu cei care se află de fapt la guvernare.

“În ultimul timp, se pare că în județul Alba s-a format o nouă alianţă, USR şi PSD votând împreună, atât în cadrul Consiliului Judeţean, cât şi la Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia.

La proiectul de hotărâre privind caietul de sarcini pentru transportul public județean, USR şi PSD au votat cot la cot pentru a crește numărul de curse pe traseele din județ, deși proiectul a fost pus în dezbatere publică mai mult de două luni de zile, timp în care reprezentanții administrațiilor publice locale din județ şi operatorii de transport interesați au stabilit împreună necesarul (numărul) de curse regulate pentru fiecare traseu propus.

La Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia, cele două partide au avut o părere total opusă, dorind scăderea numărului de curse”, a spus liderul Hațegan.

Mai mult, acesta l-a taxat pe unul dintre consilierii județeni ai USR Alba, care într-o emisiune la postul de Radio HIT FM a confundat termenul de “locuitor” al județului,  cu cel de „locatar” (n.red. Claudiu Nemeș):

“Mai mult decât atât, un consilier județean al USR s-a exprimat public, la un post de radio, că „USR este un pic în opoziție” şi că „fac alianță doar cu <locatarii> județului” (conform DEX, locatar = persoană care locuiește într-o casă, în calitate de chiriaș, pe baza unui contract)”, a mai arătat Marius Hațegan, secretarul general al PNL Alba.

Service camioane
Comments are closed.