Paul Voicu a trecut de la PNL la PSD: Dacă asta e eticheta pe care trebuie să o port pentru ca orașului să-i fie mai bine, atunci cu plăcere: Sunt un traseist…

- Actualitate - aprilie 29, 2024
Distribuie

Dacă ăsta e prețul pe care trebuie să-l plătesc, dacă asta e eticheta pe care trebuie să o port pentru ca orașului să-i fie mai bine, atunci cu plăcere: Sunt un traseist…

Există, însă, o linie roșie, sau ar trebui să existe, pentru fiecare om, una pe care nu o poți trece. Și există, pentru fiecare om cu coloană vertebrală, o busolă morală pe care trebuie să o urmezi, orice ar fi! Sunt un om de administrație și un om de echipă, m-am mândrit toată viața cu asta, iar echipa mea a fost mereu Alba Iulia. Așa va rămâne și în continuare, Alba Iulia! Busola mea a arătat mereu spre binele orașului! Nu am plecat de nicăieri, am rămas lângă oraș.

PNL Alba Iulia are încă mulți oameni de calitate, oameni pe care-i respect și alături de care am avut rezultate incontestabile. Voi rămâne în continuare partenerul lor, atât timp cât scopul este dezvoltarea orașului.

Am crezut, până în ultima clipă, că pot, prin aportul și experiența mea, să aduc actuala echipă din PNL Alba Iulia și Primărie pe un drum corect. Am crezut că putem construi un proiect care să facă din Alba Iulia orașul pe care l-a lăsat Mircea Hava albaiulienilor și chiar mai mult decât atât. Din păcate, ruptura produsă acum patru ani n-a putut fi reparată pe modelul întoarcerii fiului risipitor. Am încercat, o spun cu cea mai mare sinceritate, am încercat, însă nu pot gira un proiect care nu-și propune să aducă Alba Iulia acolo unde îi este locul. Nu pot gira un proiect care nu pune Alba Iulia pe primul loc.

Prefer să fiu făcut traseist și trădător și orice. Prefer să mă alătur unui proiect și unui om, Voicu Vușcan, care chiar știe și vrea ceva pentru orașul ăsta! Timpul va fi martor al faptului că am ales corect, așa cum, am convingerea, albaiulienii vor decide pe 9 iunie că e timpul să punem capăt acestui experiment eșuat în care suntem de 4 ani!

Sunt și rămân același om, căci înainte de carnetul de partid, mă recomandă carnetul de albaiulian!

Paul Voicu, candidat PSD pentru Consiliul Local Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.