Mobilitatea lui Gabriel își dovedește în sfârșit utilitatea

- Administratie - martie 29, 2023
Distribuie

Mulți l-au criticat pe Gabriel Codru Pleșa că a spart pe degeaba toate drumurile din oraș, creând doar ambuteiaje, praf și nervi.

Iată, asfaltul tras în Partoș și-a dovedit utilitatea pentru o caravană nomadă europeană formată din mai multe vehicule nepoluante (unii i-ar spune șatră).

„Multe mi-am auzit din cauza proiectelor de mobilitate. Oamenii sunt nedrepți, nerecunoscători, m-au făcut în toate felurile, au vorbit ca la ușa cortului… Acum puteți vedea cum se circulă, frumos, elegant, în Partoș, după finalizarea parțială a lucrărilor la lotul 1. Deci proiectele de mobilitate urbană și-au dovedit utilitatea. Traficul a devenit mult mai fluid, este parte a concepției Primăriei Alba Iulia de dezvoltare urbană verde și nepoluantă. Când vom face pistă de biciclete, vom putea să concurăm cu Amsterdamul. Până atunci însă mai avem nevoie și de niște tramvaie, care vor fi realizate în 2025-2026. Și e pe bune, nu e o promisiune electorală”, a declarat primarul creativ Gabriel Codru Pleșa. (foto: facebook: Alba Carolina TV)

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.