Matematica i-a încurcat pe elevi la simularea Evaluării Naţionale 2024!

- Nationale - februarie 7, 2024
Distribuie

Proba la Matematică din cadrul simulării Evaluării Naționale 2024 a generat frustrare și dezamăgire printre elevii din Brașov, în special din cauza dificultății subiectelor de geometrie.

După o zi în care mulți elevi de la școlile de elită din Brașov au fost mulțumiți de proba la Limba Română, atmosfera s-a schimbat radical odată cu proba la Matematică. Elevii au descris experiența drept „oribilă”, iar subiectele de geometrie au fost evidențiate drept cele mai dificile.

Unul dintre elevii de la Colegiul Național Unirea a declarat că a fost o zi grea și că subiectele de geometrie au fost extrem de dificile. Chiar și cei care s-au descurcat relativ bine în proba anterioară au avut dificultăți semnificative în a răspunde la subiectele de matematică.

Absența a fost și ea semnificativă, cu 341 de elevi care au lipsit de la proba de matematică. Cu toate acestea, Inspectoratul Școlar Județean Brașov a asigurat că proba a decurs fără sincope și că lucrările au fost scanate și încărcate în platformă pentru corectare.

Cu toate acestea, elevii din Brașov trebuie să se pregătească pentru următoarea probă din simulare, cea de Limba și literatura maternă, care va avea loc azi. Rezultatele finale vor fi comunicate pe 23 februarie, iar în timp ce unii elevi speră la rezultate satisfăcătoare, mulți sunt conștienți că au nevoie de o pregătire suplimentară pentru examenul adevărat.

The post Matematica i-a încurcat pe elevi la simularea Evaluării Naţionale 2024! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.

Service camioane
Comments are closed.