Marius Hațegan își continuă periplul județean, evitând discret prezența la evenimentele de la Alba Iulia

- Din Judet - februarie 4, 2024
Distribuie

Jidvei, Șona și Sâncel, trei localități de pe valea Târnavelor, având la cârmă trei primari liberali extrem de performanți.

La Jidvei, Alin Trif continuă modernizarea comunei, una dintre cele mai mari din judet, cu investiții importante.
În scurt timp vor fi finalizate lucrările de modernizare a Liceului Tehnologic , execuția unui parc, canalizarea in Veseus, modernizarea străzilor in Capâlna, și multe alte proiecte aflate în derulare.

Florin Mărginean la Șona este campion la derularea proiectelor prin PNRR, continuă dezvoltarea frumoasă a comunei.

Toate școlile din comună vor fi modernizate și dotate cu mobilier și aparatură modernă. Tot pe fonduri europene vor fi modernizate căminele culturale din Lunca Târnavei și Șona, iar sediul primăriei va fi complet modernizat.

Prin CNI se va construi un dispensar nou, iar prin programul Anghel Saligny, vor fi extinse rețelele de canalizare in Biia și Sânmiclăuș.În Șona și Lunca Târnavei se vor înființa rețele de canalizare.Din bugetul local se vor realiza un dispensar veterinar, o capelă în Lunca Târnavei și o remiza PSI in Șona.

Împreuna vom moderniza doua drumuri județene, Sânmiclăuș – Alecuș și Sânmiclăuș – Căpâlna.

La Sincel, Ilie Frătila, un primar experimentat, continuă seria proiectelor de succes in comună.

Pe programul Anghel Saligny și bugetul local, se vor moderniza toate străzile din Sâncel. La Pănade se va construi un dispensar nou iar caminul cultural va fi modernizat. Împreună vom asfalta în acest an drumul comunal Sâncel-Iclod.

Toti cei trei primari:

Alin Trif, Florin Marginean si Ilie Fratila, în funcție azi, vor câștiga detașat alegerile locale din acest an. E rezultatul firesc atunci când știi ce ai de făcut.

Marius Hațegan, vicepreședintele CJ Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.