Ghiduri de finanțare pentru mediul de afaceri din județul Alba

- Administratie - martie 15, 2023
Distribuie

În scurt timp, ADR Centru va pune în dezbatere publică primele ghiduri de finanțare destinate mediului de afaceri, în cadrul Programului „Regiunea Centru” 2021-2027.

Cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba şi al Instituţiei Prefectului – judeţul Alba, la Hotel Allegria din Lancram/Sebeș are loc sesiunea de lucru destinată firmelor private din județul Alba, în cadrul suitei de Conferințe județene „Finanțări europene 2021-2027. Împreună dezvoltăm regiunea!”


Astfel se realizează un dialog direct cu mai mult de 80 de reprezentanți ai mediului de business din județ, care urmăresc prezentările referitoare la finanțarea start-up-urilor, a microîntreprinderilor și a IMM-urilor inovative, prevazute în PR Centru 2021-2027, dar și posibilitățile de finanțare prin PNRR sau serviciile acordate gratuit de ADR Centru în cadrul rețelei Enterprise Europe Network.

Pe pagina de internet a ADR Centru sunt publicate toate detaliile discutate azi, dar şi informaţii despre alte finanțări disponibile pentru: inovare, competitivitate, turism, formare profesională, mobilitate și cooperare europeană în afaceri.

CJ Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.