Florin Tomuța: „Economisește pentru a investi mai mult” nu a fost nicicând măcar vreun gând al PNL Alba

- Actualitate - mai 7, 2024
Distribuie

De zeci de ani banii contribuabililor albaiulieni sunt direcționați cu dedicație către un aparat administrativ pe cât de stufos pe atât de lipsit de performanță. Numit pe ochi frumoși, nicidecum pe criterii de competență. În 9 iunie prin exercitarea dreptului democratic la vot avem șansa să spargem gașca căpușelor specializate în statul la stat și să alegem o cale cu adevărat democrată.

Acum, pentru un astăzi mai bun și un mâine cert, cangrena societății albaiuliene a bugetofagilor de lux PNL trebuie extirpată. Plaga salariilor nesimțit de mari și nemeritate să fie suturată, iar pentru sacrificiul și truda sa primul renumerat să fie fără de excepție cetățeanul plătitor de taxe și impozite înspre progresul comunității, bunăstarea familiei sale și a semenilor săi.

Sunt Florin Tomuța, candidat social democrat la demnitatea funcției de consilier local al municipiului Alba Iulia, unica mea politică este cetățeanul. A

Alături de tine și de echipa noului PSD Alba, actualul și viitorul europarlamentar Victor Negrescu, viitorul președinte al Consiliului Județean Alba Corneliu Muresan și viitorul primar al municipiului Alba Iulia Voicu Vuscan, îmi propun ca astăzi și mâine să ne aparțină!

Florin Tomuța, PSD Alba – comunicat

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.