Elevă a colegiului militar albaiulian, Ionela Cătuna a obținut o nouă calificare la etapa națională de Limba și Literatura Română

- Din Judet - martie 22, 2023
Distribuie

Eleva sergent Ionela Cătuna (clasa a XII-a) a reușit, datorită punctajului obținut la etapa județeană a Olimpiadei de Limba și literatura română, să se califice în etapa următoare, în urma atribuirii, de către Ministerul Educației, a locurilor suplimentare la nivel național. Astfel, Colegiul Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia are două calificări la faza naţională a Olimpiadei de Limba și literatura română obținute de eleva sergent Ionela Cătuna și eleva caporal Roxana Bizău, clasa a X-a.

Cu înclinații deosebite spre literatură, descoperite pe parcursul dezvoltării personalității sale, Ionela a reușit să își transforme pasiunea în performanță, sub îndrumarea doamnei profesoare Cosmina Mircea.

„Literatura a fost întotdeauna una dintre cele mai mari pasiuni pentru mine, iar, pe parcursul timpului, am reușit să o transform în performanță. Această reușită nu ar fi fost posibilă fără multă muncă, lectură, seriozitate și dăruire, dar și fără îndrumarea doamnei profesoare, care mi-a fost alături în pregătire, în toate momentele. Sunt extrem de mândră că am oportunitatea să îmi dezvolt această pasiune la un alt nivel și sunt onorată să reprezint colegiul la etapa națională”, a spus eleva sergent Ionela Cătuna.

Felicitări, Ionela pentru acest rezultat deosebit, îți dorim mult succes în continuare!

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.