Ei sunt Generația 2023 a Ciugud Smart School

- Din Judet - iunie 22, 2023
Distribuie

„Educația este cea mai puternică armă pe care voi o puteți folosi pentru a schimba lumea” – Nelson Mandela

Cu siguranță educația poate schimba oameni și comunități, iar copiii aceștia minunați, care astăzi părăsesc școala noastră, vor fi cei care vor influența și vor schimba viitorul în satele lor. Ne mândrim cu o nouă generație de absolvenți, copii care deja se gândesc la carierele lor. Ne mândrim cu absolvenți care vor aplica pentru liceele de top din Alba, dar, la fel de mult, ne mândrim și cu cei care au curajul să se îndrepte spre învățământul tehnic. Am încercat să îi învățăm, încă din școala gimnazială, să nu fugă de meseriile tehnice și să înțeleagă că România va avea nevoie, în viitor, de profesori și medici, dar la fel de mult va avea nevoie și de mecanici, fermieri sau ingineri. Orice meserie este nobilă dacă o faci cu dedicare, pasiune și profesionalism.

Acești copii au studiat în condiții de distanțare socială în pandemie și au fost printre primele generații care au trecut de la predarea cu tabla cu cretă la predarea digitală cu table inteligente, laptopuri, manuale digitale, softuri educaționale și realitate virtuală. Au făcut față cu brio tuturor provocărilor și acum, la finalul clasei a VIII-a, sperăm că au învățat cel mai important lucru din trecerea prin școala noastră: educația nu înseamnă festivismul notelor și premiilor, ci înseamnă competențe reale pentru viață și pentru viitoarea carieră.

Sperăm ca educația pe care au primit-o și pe care și-o vor desăvârși în viitorii ani să îi facă fericiți și să aleagă să trăiască în satele lor.

Felicitări, Anda, Andrei, Alexandra, Alexandru E., Alexandru O., Alina B., Alina C., Carlos, Claudiu, Denis, Denisa D., Denisa O., Diana, Elis, Luca, Mario, Raul, Sami, Sebastian M., Sebastian P., Ștefan! Mulțumiri profesorilor și părinților voștri!

Ei sunt generația 2023 a Ciugud Smart School – prima școală smart din mediul rural din România!

Primăria Comunei Ciugud

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.