De Ziua Europei, secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, vine la Alba Iulia

- Actualitate - mai 8, 2024
Distribuie

Adjunct al secretarului general al NATO, Mircea Geoană se va afla joi, 9 mai 2024, la Alba Iulia.

Mircea Geoană va participa la dezbaterea „Din inima României în inima Europei”, care va fi găzduită de Muzeul Principia, Piața Cetății (Custozza), începând cu ora 14.00.

Alba Iulia devine capitala dialogului românesc în context european, unde susținători ai Mișcării „România Renaște” și experți de prestigiu se întâlnesc pentru a discuta despre viitorul României ca parte integrantă a Uniunii Europene.

În vârstă de 66 de ani, Mircea Geoană și-a manifestat intenția de a candida la alegerile prezidențiale din 2024. Reamintim, în 2009, Mircea Geoană a câștigat alegerile prezidențiale din România, dar voturile ciudate din diaspora, venite peste noapte cu ajutorul serviciilor secrete, au făcut ca balanța să se schimbe: securistul „Petrov” (Traian Băsescu) a fost declarat câștigător în ceea ce pare a fi una din cele mai mari fraude electorale din Istoria României.

În 2024, singurul care poate să învingă în Alegerile Prezidențiale unicul candidat al mega-partidului PSD-PNL pare a fi Mircea Geoană.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.