Alba Iulia: Primarul Gabriel Pleșa s-a întâlnit cu președintele FRF, Răzvan Burleanu

- Actualitate - mai 8, 2024
Distribuie

În această dimineață am efectuat o vizită de lucru la Baza Sportivă Micești, în prezența domnului Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal și a domnului Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF. Această întâlnire de lucru a avut loc pentru a inspecta stadiul lucrărilor realizate la baza sportivă care urmează să fie dată în folosință în curând. Următoarea etapă va fi recepționarea lucrărilor, realizată de Compania Națională de Investiții.

Urmare a acestei investiții, Alba Iulia va avea la Micești o bază sportivă modernă, cu nocturnă, două terenuri de sport și o clădire administrativă la cele mai înalte standarde, care ajută la promovarea activităților sportive în condiții optime. Am spus-o și o repet, unii dintre cei mai importanți ambasadori ai unui oraș sunt sportivii, iar copiii noștri trebuie să aibă toate premisele pentru a se dezvolta armonios. Performanța sportivă este prioritară și trebuie sprijinită de o administrație locală responsabilă și performantă.

Reprezentanții Federației Române de Fotbal au fost însoțiți și de Nick Ames, de la faimosul cotidian The Guardian din Marea Britanie, prezent în România pentru un proiect jurnalistic, care și-a exprimat interesul de a vizita Municipiul Alba Iulia.

Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.