Liberalul Gabriel Pleșa își lansează candidatura pentru Primăria Alba Iulia

- Actualitate - mai 8, 2024
Distribuie

Miercuri, 8 mai 2024, fostul primar USR al Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa îș va lansa candidatura pentru Primăria Alba Iulia…. de această dată din postura de candidat PNL.

„Dragi albaiulieni,

Va mulțumesc, din nou, pentru votul oferit în urmă cu trei ani și jumătate, în acea duminică de septembrie în care majoritatea dintre dumneavoastră ați considerat că sunt cel mai potrivit să conduc minunatul nostru oraș. Am demonstrat în acest timp că se poate și că putem, împreună, să facem din Alba Iulia un loc mai bun. Am continuat proiectele fostei administrații liberale, am scris altele până la 300 de milioane de euro, am finalizat investiții importante și am demarat altele noi. Am încercat să rezolv, rând pe rând, problemele fiecăruia dintre dumneavoastră. Cu toate astea, au mai rămas lucruri de făcut și promisiuni de onorat, chiar dacă mi-aș fi dorit să nu fie așa.

Pentru acestea din urmă, pentru a continua ceea ce am început, am hotărât să candidez pentru un nou mandat de primar.

Vă aștept mâine de la ora 18.00, în Piața Cetății, unde va avea loc lansarea oficială a candidaturii mele pentru al doilea mandat la Primăria Alba Iulia, alături de echipa Partidului Național Liberal, alături de candidatul pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Alba, domnul Ion Dumitrel și de candidatul la alegerile europarlamentare, domnul Mircea Hava”, a scris pe facebook Gabriel Pleșa, candidatul PNL pentru Primăria Alba Iulia.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.