Compartimentul de neurologie din cadrul spitalului Municipiului Sebes se va numi „Dr. Ioan Luca Savu“

- Din Judet - septembrie 29, 2023
Distribuie

Sebeș 29 septembrie 2023 – Într-un gest simbolic și emoționant, orașul Sebeș își onorează unul dintre cei mai devotați medici. Prin hotărârea Consiliului Local din 30 aprilie 2020, compartimentul de neurologie din cadrul Spitalului Municipiului Sebeș a fost denumit după Dr. Ioan Luca Savu.

Dr. Savu, care a servit comunitatea timp de peste 30 de ani, și-a dedicat viața și cariera îngrijirii pacienților nevoiași, fiind disponibil zi și noapte. Plecarea sa neașteptată pe data de 11 octombrie 2019 a lăsat un gol imens în inimile colegilor, pacienților și întregii comunități.

Astăzi, compartimentul de neurologie îi poartă numele, asigurând că moștenirea sa va continua să trăiască. Este un tribut adus dăruirii, pasiunii și expertizei cu care Dr. Savu a abordat fiecare caz, fiecare pacient și fiecare zi de muncă.

Azi, Sebeșul nu doar rememorează un doctor excepțional, ci și celebrează legătura eternă dintre Dr. Ioan Luca Savu și pacienții și colegii care îi simt lipsa. Sectia de neurologie care acum îi poartă numele va continua să fie un simbol al profesionalismului, compasiunii și excelenței în îngrijirea medicală.

Service camioane
Comments are closed.