Blaj: Stupi plin de culoare într-un concurs din cadrul Sărbătorii Mierii

- Actualitate - martie 22, 2024
Distribuie

Am primit 33 de stupi plini de culoare. Cei mici au fost foarte creativi și în acest an.

Juriul va evalua lucrările în funcție de creativitate, tehnică și relevanță față de tema concursului iar câștigătorii vor fi anunțați oficial pe pagina de Facebook „Sărbătoarea Mierii” în data de 27 martie.

În paralel cu evaluarea juriului, se va desfășura și votul publicului pentru „Cel mai popular stup” pe pagina de Facebook „Sărbătoarea Mierii” până marți, 26 martie la ora 22. Participanții sunt încurajați să își promoveze lucrările și să solicite susținerea comunității pentru obținerea premiului de popularitate. Stupul cu cele mai multe like-uri va fi anunțat și premiat în aceeași zi cu ceilalți câștigători.

Prin desfășurarea acestui concurs, „Sărbătoarea Mierii” își propune să încurajeze creativitatea și să aducă arta și apicultura mai aproape de comunitatea largă, sensibilizându-i în același timp asupra importanței conservării albinelor și a mediului înconjurător.

În acest an Apidava și sponsorii evenimentului, Apis Blaj: Echipamente Apicole, Lyson International, Apivita, Bee Home, Dulcofruct Bee Nutrition Science, Apemar și BCR vor oferi premii în valoare totală de 6.400 €.

Publicul va putea admira stupii în 23-24 martie la „Sărbătoarea Mierii” în parcul din fața primăriei Blaj. Vă așteptăm. (comunicat)

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.