Blaj: Regina Naturii și Regina Albină vin la Sărbătoarea Mierii

- Actualitate - martie 23, 2024
Distribuie

Suntem încântați să vă anunțăm că la cea de-a 14-a ediție „Sărbătoarea Mierii” vor fi prezente două invitate speciale deosebit de importante pentru lumea apiculturii: Regina Naturii și Regina Albină!

Dacă doriți să vă faceți o fotografie memorabilă alături de una dintre aceste regine, le puteți găsi în Parcul din fața Primăriei Blaj. Este o ocazie unică de a vă apropia de minunata lume a albinelor și de a admira frumusețea și importanța lor pentru ecosistem.

Create special pentru acest eveniment, costumele unicat pline de flori și elemente ale naturii au fost realizate cu talent de Bianca Moldovan (Artist Floral Medaliat), Floraria CASA Florilor și purtate cu grație de Antonia Maria și Daria Someșan.

Rotaru Sonia a adus un plus de culoare și farmec cu pictura pe față, iar Sergiu Băcioiu Photography și Rareș-Gabriel Țetcu s-au dedicat capturării acestor costume. Mulțumim, întregii echipe!

Vă așteptăm cu drag la „Sărbătoarea Mierii” pentru a împărtăși împreună bucuria și minunile naturii! #ReginaNaturii #ReginaAlbina #SarbatoareaMierii #Blaj #PrimavaraCuMiere

Apidava Apis Blaj: Echipamente Apicole Lyson International Apivita Croatia, BeeHome Apemar, Dulcofruct Bee Nutrition Science BCR.

Sărbătoarea Mierii (comunicat)

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.