Baronul Mircea Hava se crede om de stat

- Administratie - mai 19, 2023
Distribuie

În urmă cu câteva zile, Mircea Hava, fostul primar al Municpiului Alba Iulia a spus că el este… om de stat. Cel puțin așa crede dumnealui.

„E ziua națională a tinerilor români.

N-am cine știe ce urări, dar mă frământă întrebarea multiplă: mai zugrăvește cineva camera de cămin, se mai schimbă cursuri xeroxate, se mai trimit pachete cu șoferul de autocar, se mai împarte, atent, tabla de slănină cu colegii de cameră? Dacă aveți cel puțin un răspuns pozitiv, confirm că voi sunteți cei care ne țineți atenți la astfel „de operațiuni” și meritați orice, oricât și mult peste atât.

Nouă, ca oameni de stat, ne rămâne întrebarea: Ce și cât am făcut pentru ei ca să așteptăm ceva noi?

Fiți așa cum trebuie să fiți: veseli, cu minți deschise, toleranți, curioși și viața nu poate să dea cu minus. Granițele vă sunt deschise!”, a scris pe facebook Mircea Hava, europarlamentar (care a postat și imaginea alăturată).

Născut în 26 decembrie 1946 în Brusturi, județul Bihor, Mircea Hava a condus primăria Alba Iulia în două perioade: 1991-1992, 1996-2019, fiind și viceprimar timp de 3 ani. În 2019 a fost ales pe lista europarlamentarilor PNL (partidul creat după unirea dintre PNL și PDL).

Restaurarea Cetății Alba Iulia (pentru care Mircea Hava se laudă în toată țara și pentru care este lăudat de unii naivi) au fost făcute cu firmele lui Daniel Sabău, un restaurator controversat care a pus mâna pe o parte din Cetate: incluzând Hotelul Medieval (fosta Manutanță a garnizoanei), Poarta de sud a castrului roma, Poarta III a Cetății (cu Celula lui Horea), două din cele șapte bastioane ale Cetății Alba Carolina (Sfântul Eugeniu și Sfântul Ștefan) și Bastionul Sașilor (din perioada medievală a fortificației).

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.