Președintele PNL Alba, Ion Dumitrel: Mircea Hava va candida la ce-și dorește dânsul!

- Politice - noiembrie 3, 2022
Distribuie

Invitat la emisiunea La ordinea zilei de la radio Hit FM Alba, președintele PNL Alba a răspuns la câteva întrebări … mai delicate. Iată una dintre acestea.

-Va candida Mircea Hava pentru un nou mandat de europarlamentar sau va candida la Primăria Alba Iulia ?

-Dl. Hava candidează la ce-și dorește dânsul, pentru că așa cum se știe, nu este nici un secret, că este unul din cei mai importanți membri ai PNL, nu din Alba, ci din România. Este un om de referință din administrația locală, pentru întreaga țară, pentru PNL.

Ar fi greșit din partea noastră să spunem: Dl Hava merge acolo sau acolo. Lucrurile astea le discutăm în partis și acolo unde crede că trebuie să meargă, să candideze, acolo va candida.

Referitor la faptul că și-ar mai dori să fie primar… dacă lucrezi din 96 ca primar și mai înainte de 96, dar din 1996 ca primar, când vezi în toate colțurile orașului și ale satelor aparținătoare munca ta, te legi de fiecare piatră, de fiecare colț pe care l-ai modernizat și de toate proiectele pe care le-ai avut și nu îți este ușor să te desparți, chiar dacă la un moment dat vine timpul în care te oprești, sufletul rămâne acolo, îți rămâne în memorie și te gândești tot timpul.

Categoric, deși amintirile sunt și mai din tinerețe, sunt foarte multe lucruri care se adaugă la această declarație pe care dl Hava a făcut-o.

Ce va face dl. Hava se va discuta împreună cu toții, așa cum o facem în partid, și atunci o să aflăm, o să aflați cu toți unde va candida dl Hava, cine va candida la primărie, cine va candida la celelalte funcți alese la alegerile din 2024.

Service camioane
Comments are closed.