Auzind că un consilier de la CJ Satu Mare a demisionat pentru că nu avea nimic de lucru, CJ Alba a anunțat că face 5 angajări pe posturi similare

- Din Judet - februarie 10, 2023
Distribuie

Un consilier al unuia din cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Satu Mare a demisionat la începutul lunii februarie.

Bărbatul este nemulțumit că de la angajare, nu a primit nimic de făcut.

În vârstă de 43 de ani, Ciprian Lucian Tișea și-a anunțat plecarea, după cinci luni, din funcția de consilier al vicepreședintelui Oliviu Buzgău (PSD).

Ciprian Lucian Tișea câștiga 6.500 de lei lunar, dar nu era mulțumit, el fiind obișnuit să lucreze, nu să frece menta pe bani publici.

„Timp de cinci luni nu mi s-a solicitat să prestez nici o activitate, nici mie și nici celorlalți colegi din cadrul biroului celor doi vicepreședinți, activitatea noastră constând exclusiv în prezența la locul de muncă”, spunea consilierul în actul de demisie. Ciprian Lucian Tișea a demisionat de la 1 februarie 2023, spunând că face parte dintr-o familie de antreprenori.

În schimb, în județul Alba…

Auzind această veste, CJ Alba a făcut 5 angajări pe posturi similare celui din Satu Mare. Gabi Pleșa nu vrea să rămână mai prejos decât prietenul Ion Dumitrel, așa că Primăria Municipiului Alba Iulia a scos la concurs două posturi pentru soțiile unor angajați, respectiv 4 posturi pentru rude de gradul doi și trei, plus 2 posturi de amantă – toate plătite din bani publici, cu sporuri și prime, iar ziua de vineri este doar pentru mutat hârtii prin birouri până la ora 12.00.

Acest text este un PAMFLET și se tratează ca atare !

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.