Alba Iulia: Sesiunea de comunicări ştiinţifice a studenţilor „In Extenso” a Facultății de Informatică și Inginerie

- Din Judet - aprilie 20, 2023
Distribuie

Vineri, 21 aprilie 2023, va avea loc cea de a XXIII-a ediţie a Sesiunii anuale de comunicări ştiinţifice a studenţilor „In Extenso”, organizată de Facultatea de Informatică și Inginerie din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Devenită tradițională în Universitatea albaiuliană, Sesiunea anuală de comunicări științifice „In Extenso” s-a bucurat de un real succes, înregistrându-se un număr 100 de participanți, atât din învățământul universitar, cât și din cel preuniversitar. Vor fi prezentate 80 de lucrări științifice organizate pe diferite secțiuni (Informatică; Electronică Aplicată; Inginerie Geodezică; Ingineria Mediului; Inginerie civilă; Elevii în Parteneriat cu Universitatea), cu o tematică diversă și stimulativă, anunță UAB într-un comunicat.

Implicarea studenţilor în activitatea de cercetare, precum şi atragerea elevilor spre colaborarea cu mediul universitar și de cercetare reprezintă dezideratele facultății gazdă.

Manifestarea se va încheia cu premierea celor mai bune lucrări. De asemenea, lucrările științifice vor fi publicate în revista „In Extenso”.

Pentru buna desfășurare a manifestării am beneficiat de sprijinul partenerilor: Consiliul Județean Alba, Asociația Pro Universitate „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Inspectoratul Școlar Județean Alba.

Deschiderea festivă a sesiunii științifice va avea loc vineri, 21 aprilie 2023, ora 10.00, în amfiteatrul A9 al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.