Alba Iulia: Medalie de aur la triatlon pentru elevii militari

- Din Judet - mai 19, 2023
Distribuie

Elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”, care au făcut parte din lotul pentru proba aplicativ militară – triatlon, din cadrul Olimpiadei sportului militar liceal au reușit să se claseze pe primul loc după ce au obținut cel mai mare număr de puncte dintre toate cele cinci echipe. Ei și-au dovedit nu doar capacitățile motrice și pregătirea tehnică la tir sau aruncarea grenadei, ci și abilitățile fizice, rezistența și viteza la alergare pe distanța de 2 km.

Elevii s-au aflat în competiție atât cu ei înșiși cât și cu ceilalți sportivi la fel de bine pregătiți. Capacitatea de concentrare, rezistența la efortul fizic și dorința de a fi primii au adus victoria echipei. Pregătiți de domnul locotenent Dănuț Plic și de doamna profesoară Geanina Ilie, elevii au obținut un punctaj total de 1.713 puncte, cu 109 mai multe față de echipa clasată pe locul II.

Din lot au făcut parte elevii sergent Sebastian Tomuș, Loren Pogan, Antonio Farcaș, Laurențiu Croitor, elevii caporal Tudor Creț, Ionuț Marian, Raul Cazan, elevii fruntaș Fineas Nathan Lascu, Partic Sotoc și elevul Ioan Șandru.

La triatlon – individual, elevul sergent Sebastian Tomuș a reușit performanța de a se clasa al doilea din 50 de concurenți!

Ambiția, pregătirea și încrederea au fost punctele forte ale echipei: „Ne-am dorit foarte mult să câștigăm această probă, ne-am pregătit serios pentru acest moment, iar încrederea și susținerea celor din jurul nostru ne-au ajutat să obținem aceste rezultate excelente”, au spus băieții.

Felicitări, tuturor, elevi și antrenori!

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Foto: Elev caporal Ionuț Colcer și Ioana Popa

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.