Alba Iulia: Conferință de lansare a unui proiect educațional important

- Educative - februarie 21, 2021
Distribuie

Vineri a avut loc conferinţa de lansare a proiectului ”FUTURE – educație prin programe de a doua șansă pentru un viitor mai bun”, derulată în mediul online. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020, Axa prioritară: 6 –Educație și competențe.

Proiectul ”FUTURE – educație prin programe de a doua șansă pentru un viitor mai bun” este implementat de Inspectoratul Școlar Județean Alba în calitate de Beneficiar având ca Partener 1-Inspectoratul Școlar Județean Arad.

Obiectivul general este realizarea unor seturi de acțiuni ce participă la obiectivele specifice ale programului „Măsuri de educație de tip a doua șansă”O.S.6.4. – Creșterea numărului de tineri care au abandonat școala și de adulți care nu și-au finalizat educația obligatorie care se reîntorc în sistemul de educație și formare, inclusiv prin programe de tip a doua șansă și programe de formare profesională O. S.6.6. – Îmbunătățirea competențelor personalului didactic din învățământul preuniversitar în vederea promovării unor servicii educaționale de calitate orientate pe nevoile elevilor și a unei școli incluzive.

Perioadă implementare proiect: 31.12.2020-30.12.2023

Bugetul proiectului: 9.513,138.62 lei

Manager proiect: Cornel Stelian Sandu

Service camioane
Comments are closed.