Lansarea candidaților PSD în județul Alba: Mureșan și Negrescu, aduc viziune și determinare pentru NOUL PSD ALBA

- Aiud - aprilie 26, 2024
Distribuie

Corneliu Mureșan, candidatul pentru Consiliul Județean, a declarat în fața sălii arhipline : „Nu îmi este teamă de așa-numitul dumnezeu de la consiliul județean, Ioan Dumitrel, eu am teama doar de Dumnezeul părinților și bunicilor mei. Un singur Dumnezeu.”

  Tot la acest eveniment  Victor Negrescu, europarlamentarul din Sebeș Alba, a prezentat exemple de județe conduse de PSD care au atras mai multe fonduri europene decât administrația PNL din județul Alba.

Beniamin Todosiu, candidat la Consiliul Județean, a recunoscut că a avut emoții pe scena, in fața publicului și că inițial nu a avut maturitatea politică să accepte oferta PSD Alba propusă de Victor Negrescu, dar după o analiză mai complexă și-a dat seama că noul PSD Alba este deschis către tineri și a acceptat propunerea, anunțând public că primul proiect al noului Consiliu Județean condus de PSD va fi ieftinirea prețului la apă și canal.

  Primul candidat la primărie care a luat cuvântul a fost Voicu Vuscan, el a declarat că a decis să candideze pentru că PSD Alba are un proiect solid cu oameni capabili și a reușit să creeze cea mai bună echipă de consilieri locali pe care a avut-o PSD la Alba Iulia în ultimii 34 de ani.

Dragoș Crișan, candidatul pentru Aiud, a declarat că Aiudul este locul unde își dorește să-și crească familia, și că, în momentul de față, Aiudul nu arată prea bine, motiv pentru care a decis să candideze pentru a face din Aiud un loc mai bun.

Radu Cristian, candidatul PSD la Primăria Sebeș, a subliniat : Partea frumoasă este că Victor Negrescu a format o echipă de învingători in județul Alba. La fel și el a format o echipă de învingători din Sebeș , fiind sătul să vadă lucrurile făcute pe dos și un primar liberal care nu știe nici macar străzile din Sebeș.

Radu Tuhut: sunt convins că la Abrud avem o echipa extrem de frumoasă și în fiecare zi coboram între oameni, ascultându-le problemele. La noi, cei din PSD, faptele vorbesc. Dragi colegi, va felicit pentru că ați avut curajul sa vă luptați cu cei din PNL. Victoria va fi a cetățenilor din judetul Alba.

  Maria Sanislav: In Ocna Mureș nu avem mai nimic și nu s-a  făcut nimic în ultimi ani, iar Băile sărate au ajuns un paradis fiscal pentru unii. Cred că pot să schimb Ocna Mures in bine.

Andrei Sărmașan: Îmi doresc sa ajung primar sa fac lucruri bune la Cugir. In spatele meu sunt tineri din echipa mea  și va felicit pe toți cu acesta ocazie. 

Service camioane
Comments are closed.