Adrian Bogdan își anunță candidatura la Primăria Sebeș din partea partidului…

- Alegeri - martie 16, 2024
Distribuie

Cu o vastă experiență administrativă și o profundă iubire pentru orașul său natal, Adrian Bogdan spune că este singurul candidat cu șanse reale pentru a-l înlocui pe actualul primar.

Ce spun oamenii pe stradă:

Neluțu: „Părerea mea este că Adrian Bogdan este un om plin de pasiune și angajament pentru Sebeș, iar viziunea lui pentru viitorul Sebeșului este una plină de proiecte care au ca scop binele orașului.”

Andrei: „Nu vedeam până în acest moment un alt contracandidat pentru actualul primar și eram sigur că voi merge în continuare pe mâna lui, doar că acum o să mă mai gândesc un pic.”

Mariana: „Nu știu ce să zic, sunt indecisă, dar știu ca Adrian Bogdan e un om bun la suflet.”

Maria: „Îl susțin pe fostul viceprimar; a fost dat afară de cei pe care el i-a ajutat, dar dreptatea va învinge în Sebeș, să fiți siguri de asta.”

Adrian Bogdan și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Sebeș din partea Partidului AUR.

„Am decis să intru în această cursă electorală deoarece cred cu tărie că Sebeșul merită mai mult. Merităm un oraș în care fiecare locuitor trebuie să se simtă parte dintr-o comunitate unită și prosperă. Vreau să construim împreună un Sebeș mai bun, în care fiecare voce să conteze și fiecare idee să fie ascultată”, a declarat Adrian Bogdan pentru albapesurse.

Se pare că fostul viceprimar, în calitate de primar, își propune să aducă o nouă viziune și abordare în administrația locală, punând accent pe gestionarea  transparentă a banului public și pe creșterea calității vieții pentru toți locuitorii Sebeșului.

Majoritatea cetatenilor intervievați pe stradă au exprimat încredere în capacitatea și determinarea acestuia de a aduce schimbările necesare în conducerea orașului.

Dacă vrem să luăm exemple de viceprimari ajunși primari, primarul din Blaj sau primarul din Alba Iulia sunt niște exemple de succes. Dacă Adrian va fi un primar de succes, asta depinde în primul rând de ce se va întâmpla la alegeri.

Service camioane
Comments are closed.