Lovitură de teatru înainte de alegeri: Președintele USR Alba, deputatul Beniamin Todosiu, a trecut la PSD

- Actualitate - martie 16, 2024
Distribuie

Îi urez bun venit în PSD Alba noului nostru coleg, deputatul Beniamin Todosiu, președinte până astăzi al USR Alba, și colegilor săi din județ”, anunță europarlamentarul Victor Negrescu, președintele PSD Alba. El afirmă că Todosiu va candida din partea PSD la alegerile parlamentare.

Astăzi, facem un nou pas important în construcția proiectului nostru pentru Alba, mai exact transformarea PSD Alba în principala platformă politică din județ. Îi urez bun venit în PSD Alba noului nostru coleg, deputatul Beniamin Todosiu, președinte până astăzi al USR Alba, și colegilor săi din județ. Beniamin este unul din cei mai activi parlamentari, motiv pentru care ne dorim să continue activitatea sa de parlamentar. Are susținerea mea, a colegilor mei și a președintelui Marcel Ciolacu și suntem siguri că proiectele sale pentru Alba vor fi sprijinite în continuare în Parlamentul României”, scrie pe Facebook Victor Negrescu.

El precizează că Beniamin Todosiu va face parte din conducerea filialei județene, „iar experiența și activitatea sa politică la nivelul județului îl recomandă pentru această poziție”.

Am agreat să susținem împreună un Pact pentru Alba care are la bază principii cheie în care credem foarte mult: zero toleranță față de corupție, susținerea oamenilor integri și profesioniști în funcții publice, un plan pentru reducerea prețurilor la utilități în Alba sau susținerea investițiilor din județ, cu accent pe educație și sănătate. În județ, susținem împreună cei mai buni candidați la primării și consiliile locale, oameni integri și buni profesioniști. Astfel, la Aiud și Cugir, se alătura echipei noastre și Dragoș Crișan și Flaviu Rădițoiu, colegii lui Beniamin Todosiu, care vor fi candidații noștri. Alternativa pentru Alba există și ea înseamnă oamenii potriviți la locul potrivit”, încheie Negrescu.

Service camioane
Comments are closed.